Om oss

PF Forsikring er Politiets Fellesforbunds eget forsikringskontor som svarer på alle spørsmål om våre medlemsforsikringer.

Kontoret er bemannet med erfarne rådgivere som gir deg informasjon, forsikringstilbud, samt bistår med nytegning og flytting av forsikringer fra andre forsikringsselskaper.

Hvorfor benytte PF Forsikring?

  • Vi er en uavhengig forsikringsrådgiver. Det betyr at vi representerer PF og deres medlemmer.
  • På vegne av medlemmene forhandler vi årlig priser og vilkår med forsikringsselskapene, slik at du til enhver tid har blant markedets beste forsikringstilbud.
  • Dersom dagens forsikringsleverandør i fremtiden ikke tilbyr tilfredsstillende vilkår, priser eller skadeoppgjør, kan PF på vegne av medlemmene flytte alle forsikringene over til et annet selskap. Dette gir en reell forhandlingskraft slik at PF er trygge på å tilby deg gode medlemsforsikringer både nå og i fremtiden.
  • Vi er medlemmenes rådgiver. Det betyr at du aldri står alene om du har dine forsikringer gjennom PF. Oppstår det en tvist mellom deg og forsikringsselskapet vil rådgiverne på forsikringskontoret sørge for at du får det du har rett til i henhold til vilkårene.

Forsikringskontoret holder åpent mandag til fredag kl. 08.00 - 16.00.
(I romjulen er åpningstiden kl. 09.00 - 15.00. Julaften og nyttårsaften holder vi stengt).

PF Forsikring driftes av vår samarbeidspartner Söderberg & Partners. Söderberg & Partners i Norge består av flere selskaper som driver med forsikringsmegling og forsikringsrådgivning, nærmere informasjon kan du finne på  www.soderbergpartners.no. For forsikringsavtalene som tilbys gjennom PF er forsikringskontoret tilknyttet forsikringsselskapet som agent.

PF Forsikring
Boks 553
1327 Lysaker